zondag
10
juli '16

De Súdwester bestaat 35 jaar!

We vieren dit met een groot feest op het plein in hartje Koudum, én met een trailertour door de Lytse Súdwesthoeke.

Centrium, Frieslandplein, Koudum (start 15.00). Trailertour door Molkwerum, Warns, Hemelum, it Heidenskip (start 13.15).
Aanvang 15.00 uur
Gratis
Zet in agenda

De Súdwester bestaat 35 jaar!

We vieren dit met een groot feest op het plein in hartje Koudum, én met een trailertour door de Lytse Súdwesthoeke.

35 jaar de Súdwester!

We willen u laten zien wat een culturele stichting zoal voor u kan betekenen.

Met muziek, dans, cabaret, activiteiten voor de kinderen op en rond het Centrium, op het Frieslandplein in Koudum. Maar ook met een heuse trailer-tour door de Lytse Súdwesthoeke. De band Virus speelt op diverse locaties, in Molkwerum, Warns, Hemelum, it Heidenskip en komt daarna naar Koudum voor de finale. Zij zullen niet alleen zijn, ook Grytz en Grize, en de bands Hospes en Zachte Berm treden op in Koudum.

En zoals gezegd, er is niet alleen muziek. Ernest Beuving geeft een preview van zijn theater-voorstelling die we in het seizoen 2016-2017 voor u gecontracteerd hebben. De Welle en de Grovestinshof, de basisscholen in Koudum, werken mee. Zij zullen enkele liedjes ten gehore brengen. Daarnaast een optreden van de Streetdance groep, en een cabaret-item.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten: van schilderen met Tjitske en beeldhouwen met Herma, tot geschminkt worden door Petra en stoepkrijten.

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, in de horeca-tent zijn hamburgers en natuurlijk een verfrissend drankje te verkrijgen.

 

Vier het jubileum met ons mee, en kom zondag 10 juli naar één van de trailerlocaties en/of naar het plein in Koudum. Wij hebben er zin in!

Let ook op uw brievenbus, binnenkort worden de flyers verspreid.

 

Meer agenda
Apple
Google (online)
Google (online)
Outlook